E-mail OIH honlap    
      

   
    Főoldal

ÖNMAGUNKRÓL

Az OIH 1994 tavaszán jött létre a Magyar Pünkösdi Egyház keretein belül, (www.punkosdi.hu). A hálózat földrajzilag fedi be az országot. Jelenleg több mint 100 csoport tartozik az OIH–hoz, több mint 50 településen. A csoportoknak állandó vezetője van, melyek 5-9 főből állnak. Rendszeresen imádkoznak az állandó és az aktuális imatémákért. Az indulás után néhány évvel más felekezetek és gyülekezetek csoportjai is bekapcsolódtak a hálózatba, így az felekezetközivé vált.

Az OIH Regionális Imatalálkozókat, Imatábort, Szemináriumot és különböző imatalálkozókat szervez. Negyedévente hírlevelet bocsát ki, melyben az aktuális információkat osztja meg a közbenjárókkal.

Sürgős szükség esetén telefonos imaláncot hozunk, de a hangsúly egyre inkább a honlapra tevődik át. Itt az Aktuális imatémák címszó alá tesszük be a hozzánk érkező különböző imakéréseket. Jó kapcsolatokat ápolunk a határokon túli történelmi magyar területek hívő közösségeivel is. Vannak imacsoportjaink az ottani gyülekezetekből is. Az OIH együttműködik a Magyarországon működő más imaképződményekkel és nyitott új kapcsolatok felvételére is.


Célunk

  • Erősödjön fel és állandósuljon a közbenjáró imádság népünkért, a magyar nemzetért!
  • Bontakozzon ki felekezetközi imamozgalom a magyar ébredésért, a társadalom átalakulásáért, erkölcsi megújulásáért!
  • A földrajzilag egyre több helyen létrejövő csoportok feszítsenek ki egy sűrű szellemi védőhálót Magyarország felett!
  • Szellemi harc által legyenek lerombolva a sátáni erősségek és épüljenek fel Isten Oltárai azok helyén!
  • Erősödjön a helyi gyülekezetek imaélete és belső kohéziója!

Vezetői team

Az OIH szolgálatát egy vezetői csoport koordinálja, támaszkodva a helyi imacsoport vezetőkre.

A hálózat bázisgyülekezete a Keceli Pünkösdi Gyülekezet, mely az erkölcsi támogatás mellett, több OIH rendezvénynek is helyt ad rendszeresen.


Irodalmi tevékenység

Az OIH az évek során különböző szórólapokat, brosúrákat, könyvjelzőket készített. Ezek közül kiemelhető a gyermekek számára készített két brosúra a „Sámuel” és „Dániel” brosúra, melyek az imádságra való felkészítést szolgálják.

Kattints a képre a nagyításhoz (PDF)!


Az irodalmi tevékenységhez tartozik az OIH vezetőjének a honlapon megtalálható tanításai, valamint az eddig megjelent könyvei is.

 

Az Úrnak lángjai című könyv (megjelent 2004-ben) összefoglalja az OIH tíz évének tapasztalatait, tanításait, és meghatározza a helyét a hazai imamozgalomban.

Még kapható (néhány db) a Zúgó Szél Alapítványnál (Gulyás Csilla 06-1-280-0655), Sorsfordító Könyvesboltban (Unyi Ica 06-1-342-4429)


A Hit és erkölcs című könyv (megjelent 2008-ban) a Bibliát és annak igazságait hozza közel az olvasóhoz, és végig „barangol” a Lukács evangéliumán.

Még kapható (néhány db) a Zúgó Szél Alapítványnál (Gulyás Csilla 06-1-280-0655), Sorsfordító Könyvesboltban (Unyi Ica 06-1-342-4429)


A kiterjesztett takaró című könyv (megjelent 2009-ben) a Ruth könyvéből írott elbeszélés, igei magyarázatokkal kiegészítve, szólítja meg a ma emberét.

Még kapható a Zúgó Szél Alapítványnál (Gulyás Csilla 06-1-280-0655), Székesfehérvár DS Gyülekezet (Balogh Zsolt 06-70-616-8283)


Az aranypálca című könyv (megjelent 2010-ben) az Eszter könyvéből készült bibliai elbeszélés, és az utána következő rész aktuális igei üzeneteket is tartalmaz.

Kapható a Zúgó Szél Alapítványnál (Gulyás Csilla 06-1-280-0655), Sorsfordító Könyvesboltban (Unyi Ica 06-1-342-4429) , MPE Keceli Gyülekezet (Kovács Ibolya 06-30-928-3832)


A Szentlélek vezetése
A 2010-ben íródott bibliai tanulmányt elsősorban szolgálóknak ajánljuk.

A 43 A/4 oldal fűzve, megrendelésre készül, ára 1000 Ft + postaköltség. Megrendelhető a szerzőnél.


Hit és Erkölcs

Megjelent Nyeste Ferenc újabb könyve a Hit és Erkölcs 2. bővített kiadása!


A 160 oldalas könyv a 2008-ban kiadott mű átdolgozott és kibővített változata, amely az első részben 50 olyan témáról ad bibliai válaszokat, amelyek aktuálisak a ma embere számára.
A második részben a Lukács evangéliuma magyarázata található.

Kapható: a szerzőnél illetve Kecelen (Kovács Ibolya 06-30-928-3832)


Az álomfejtő

A könyv első részében a bibliai József története található elbeszélés formájában. A második részben 6 témáról esik szó, amely szorosan kapcsolódik a történethez.

 

  Magunkról
  Hírlevelek
  Imaképződmények
  Imatémák
  Kapcsolat
  Letöltések